SALURKAN SUMBANGAN ANDA

[metaslider id=11]

binarium.com отзывы
алиэкспресс полная версия
моё мнение вход
SMART IQ Yatim House adalah sebuah institusi kebajikan yang bertanggungjawab untuk menerima infaq (derma) yang diberikan oleh insan yang terpilih oleh Allah S.W.T. untuk dikongsi oleh mereka yang amat memerlukan iaitu anak-anak yatim miskin.

Besarlah harapan kami jika pihak Tuan/Puan sudi menyertai untuk memberikan pelbagai sumbangan bagi tujuan pembangunan, penyelenggaraan dan pendidikan untuk golongan anak yatim dan asnaf SMART IQ Yatim House.

Segala bantuan dan sokongan dari pihak Tuan/Puan adalah amat kami hargai dan didahului dengan setinggi-tinggi terima kasih. Semoga Allah memberkati jasa baik Tuan/Puan.

عَنْ سَهْلٍ بْنِ سَعْدٍ قَالَ : قَالَ رَسُولُ اللَّهِ صَلَّى اللَّهُ عَلَيْهِ وَسَلَّمَ : ” أَنَا وَكَافِلُ الْيَتِيمِ فِي الْجَنَّةِ هَكَذَا ، وَأَشَارَ بِالسَّبَّابَةِ وَالْوُسْطَى وَفَرَّجَ بَيْنَهُمَا شَيْئًا

Artinya: Dari Sahl bin Sa’ad radhiallahu anhu dia berkata: Rasulullah shallallahu alaihi wasallam bersabda: “Aku dan orang yang mengurus (menanggung) anak yatim (kedudukannya) di dalam surga seperti ini.” Beliau mengisyaratkan dengan (kedua jarinya yaitu) telunjuk dan jari tengah serta agak merenggangkan keduanya.” (HR. Imam Al-Bukhari).

 

BANK: AFFIN ISLAMIC BANK BERHAD
AKAUN: PUSAT JAGAAN ANAK YATIM SIQ
NO. AKAUN: 1066-7000-8116
CEK ATAS NAMA: PUSAT JAGAAN ANAK YATIM SIQ
ALAMAT POS: NO.23, TAMAN AROMA, ALOR JANGGUS, 06250 ALOR SETAR, KEDAH.
No. Tel : 019-476 8013 atau KLIK DI SINI untuk Whatsapp
EMEL : yatimhouse@stiq.com.my

Perhatian : Semua cek / kiriman wang / resit pemindahan akaun, sila alamatkan ke alamat pos di atas atau emelkan atau juga whatappskan ke maklumat seperti yang tertera diatas.

Untuk mengetahui maklumat lanjut mengenai agihan sumbangan sila klik pautan dibawah.

About His assignment writing service.